hij hem

hij hem
Nu in de winkel

zondag 26 juni 2005

Harde actie - nieuws 14

Roze zaterdag

Gisteren de hele dag op stap geweest in Nijmegen, voor één dag roze hoofdstad van het land. We gingen op tournee langs vier standjes. We begonnen bij Vrolijk. Aardige jongen achter de stand, maar de mannen voor de stand waren alleen maar geïnteresseerd in pornoblaadjes en dvd's. We hebben op het eind nog maar wat handtekeningen gezet in boeken die niet verkocht waren. Daarna even naar Savannah Bay gelopen, maar daar was het te druk, dus een omweggetje via de Homogendastand van Jan en Sandro, die al wel 1 boek van ons hadden verkocht.

Terug naar Savannah Bay, waar de verkoop iets meer vlotte (2 exemplaren). Leuke dames achter de stand. (Een zei over de serie The L-word dat daar allemaal van die modelletjes in rondliepen 'als je erop gaat zitten, breken ze doormidden'.)
Tussen de bedrijven door nog iets opgevangen van de gay-parade. Het wil nooit echt wat worden, maar af en toe is er iets leuks.

Bij de stand van De Feeks was het het leukst, want daar waren de Pitty-dames, Esther Bremer en Anja de Crom. Hieronder zingen ze een liedje.



De Pitty-boekjes liepen als een gek. Vrouwen lezen namelijk, mannen kijken alleen.
Volgens Doeke was de verklaring anders: vrouwen hebben altijd een tas bij zich en mannen niet.
Bij de Feeks in totaal drie Harde acties verkocht. Bij de Homogenda hadden ze er ook nog 1 verkocht, dus, beste uitgever, het totaal kwam uit op 7.
Uitzinnig van vreugde reisden we terug naar het noorden.

1 opmerking:

Anoniem zei

Wat een mooie beschrijving van een prachtige dag. En wat een schitterende foto's ook, vooral van mij. Een halve tube Wella Massive Plastic Elastic had ik leeggeknepen op mijn hoofd om maar vooral elk haartje op zijn plaats te houden. Ik ging zelfs met de bus naar het station in plaats van met de fiets (fietsen is funest voor een coupe Massive Plastic Elastic). Prachtig zag ik eruit, tot de brute Roze Zaterdag Waalwind me te grazen nam. En zo werd mijn hoofd dezelfde chaos als altijd.
Maar genoeg over de foto, terug naar jou. Zullen we eens iets leuks verkoopbevorderends gaan doen met z'n vieren in Groningen? Combilezing?

De groeten van Anja (heeft zelf ook een weblog hoor, hoeft niet per se de logs van anderen vol te schrijven maar het kwam toevallig zo uit)