hij hem

hij hem
Nu in de winkel

maandag 23 februari 2009

Mijn eigen bibliotheek 2

1 Dan krijg je dus een dure brochure in de bus waarin je verzocht wordt een profiel aan te maken op mijneigenbibliotheek.nl (waarschijnlijk van dezelfde makers als mijnnhhl.nl). Je doet dat en je merkt dat er niets is waardoor je die site ooit weer gaat bezoeken. Alle mogelijkheden die er zijn, kun je ook gebruiken zonder een profiel. Toegang toch handige databanken (in mijn geval de Literom) krijg je niet. Dan moet je naar de bieb fietsen.

2 Je gaat weer een vrije zondag opofferen met zitten in de bibliotheek achter een kraampje. Je weet nog van de vorige keren dat het niet heel druk was en je hoopt dat er veel reclame gemaakt wordt voor de Magie van het Boek. En ja hoor, in de krant van vorige week donderdag staat een piepklein stukje. Op de site van mijneigenbibliotheek.nl staat zes dagen voor de manifestatie niets. Op de site van een van de deelnemers staat inmiddels het programma. Wie een folder wil (waar ook niet zoveel concreets op staat) die moet op de fiets naar de bibliotheek.

3 Laten we eens verder zoeken op mijneigenbibliotheek.nl. Sinds vorige week vrijdag houdt de nieuwe stadsdichter Anneke Claus daar een spreekuur. Dat bericht ze althans op haar weblog. Mijneigenbibliotheek zwijgt in alle talen. Als je zoekt op Anneke Claus of op stadsdichter krijg je hetzelfde nietszeggende antwoord.

1 opmerking:

Anoniem zei

Laten we hopen dat ze, als ze ooit in dat Forum terechtkomen, gebruik kunnen maken van de communicatiemensen van het museum, of Images.
'Hebben jullie nog wat, binnenkort? Geef dat stenciltje maar even, dan type ik het wel over voor op onze website.'