hij hem

hij hem
Nu in de winkel

donderdag 16 juli 2009

Arbeiderspers heeft een nieuwe website


Mijn uitgeverij De Arbeiderspers heeft een nieuwe look gekregen. Het ziet er allemaal wat frisser en overzichtelijker uit dan voorheen. Ik zie tot mijn vreugde dat men de doorbladerbare pdf-service van Issuu gebruikt die ik had aangeraden (zie ook hieronder).
Nieuw is ook APtv met filmpjes over boeken en schrijvers. Hopelijk komt daar ook een functie bij dat je de filmpjes kunt embedden. Ik zou aanraden om Vimeo te gebruiken vanwege de betere beeldkwaliteit dan YouTube. Heb ook even de webwinkel geprobeerd. Die is heel handig en zeer uitgebreid. Naast mijn AP-boek staan ook alle andere boeken daar genoemd.
Onder het kopje prijsvraag kun je de nieuwste Maarten 't Hart winnen die over een maand uitkomt. De vraag is niet echt moeilijk als je de folder doorbladert.
De websites van uitgeverij Balans en Archipel, die ook bij de AAB-groep horen, hebben eveneens een opknapbeurt gekregen.

4 opmerkingen:

Boekendingen zei

Verbeteringen aan de websites van uitgevers beginnen langzaam op gang te komen. Uitstekend natuurlijk.
- Het gebruik van Issuu is een grote vooruitgang. Veel beter dan een pdf bekijken.
- Maar wat ik onbegrijpelijk vind is dat niet veel meer gebruik wordt gemaakt van RSS. Nu moet je steeds op gezette tijden de website bezoeken om te zien of er toevallig nieuws is. Als je dat automatisch in je feed-reader zou krijgen is de attentiewaarde vele malen hoger en aktueler.

Nick ter Wal zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
coen zei

@ Boekendingen: je hebt helemaal gelijk. Lijkt me niet zo moeilijk om te doen.
@ De directeur: maakt mij niet uit welke dag. Ik mail je wel even.

Igor zei

Zeg directeur en Coen, kan dat niet wat discreter of is het van belang dat wij weten dat jullie op maandag of dinsdag samen gaan eten en drinken?
Al wens ik jullie wel een genoeglijke avond.