hij hem

hij hem
Nu in de winkel

maandag 26 juli 2010

Directeur zwaar gewond

Het is niet de meest handige man in huis en zeker niet als hij het laatste stukje van de komijnekaas er af wil schaven. Het resultaat na veel kracht zetten was een onthoofde duim en rode kaas. 'Je kon het bot zien zitten,' zei de geshockeerde en daarna licht gedrogeerde Nick ter Wal.
Waarna Tzum-hoofdredacteur Roos Custers een gruwelijk verhaal vertelde over hoe ze ooit van de trap was gevallen en de klap probeerde op te vangen met haar onderarmen die ter plekke afbraken. De hulpeloze positie waarin ze toen kwam te liggen demonstreerde ze voor alle gasten op het terras van Zomers (die er overigens een buikspieroefening in zagen).

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Kan er een vereniging van in de linkerduim gesneden bij het kaas snijden opgericht worden? Dan meld ik me aan, omdatme dat afgelopen dondermorgen overkwam. Nu neem ik me voor weer de kaasschaaf te gebruiken.
Giny

coen zei

Dit vreselijk ongeluk vond juist plaats dankzij de kaasschaaf.

Anoniem zei

Ja, daarom. Verschil moet er kunnen zijn. Wel of niet de kaasschaaf.
Giny

Gelkinghe zei

Heb met de kaasschaaf eens een plakje van mijn linker wijsvinger afgesneden (zonder dat het bot evenwel te zien was) en voel dus enigszins mee met de directeur. De arme drommel wordt een voorspoedig herstel toegewenst.