hij hem

hij hem
Nu in de winkel

maandag 11 april 2011

Abdelkader Benali en Connie Palmen

Ondanks de publiciteit in De Wereld Draait Door en het Volkskrant-magazine haalde het eerste programma 'Benali boekt', deze keer met Connie Palmen slechts 163.000 kijkers. Jammer, want het uitgangspunt van deze serie lijkt me veel beter dan die van vorig jaar. Je krijgt een veel indringender portret van de schrijver.
Get Microsoft Silverlight Of bekijk de flash versie.

6 opmerkingen:

André Degen zei

Ja, dat van dat betere uitgangspunt zal wel, maar wie wil in Godsnaam een indringend portret van Connie Palmen?! Ik vind een niet-indringend portret van haar al een aanslag op mijn incasseringsvermogen!

coen zei

ik

Bart zei

Ook ik vind de opzet veel beter - goed camerawerk, meer aandacht voor de schrijver. Alleen: het is wel jammer dat steeds dezelfde schrijvers de aandacht krijgen. Van Palmen is al een goede documentaire (door Van Erp) en onlangs kreeg ze een half uur spreektijd in 'De Wereld Draait Door'. Gisteren heb ik weinig tot niets nieuws gehoord (wel gezien, want het is een mooi zomerhuis).

Ik ben dan wel weer blij met de aflevering over Doeschka Meijsing.

Femia on Line zei

Hoop dat vele portretten volgen, met ook wat minder BN-gehalte. De nederlandse tv lijkt te leven van BNners. Het wereldje in een glazen kooi. Iets meer connectie mag van mij.

luzan werts zei

Ik dacht dat ik naar Villa Felderhof zat te kijken...

Mireille Oostrom zei

Ik vond het mooi.

Ik hoorde overigens wel nieuws, het Tristanakkoord kende ik niet.
Mijn zoon heet Tristan.
Ik ben Connie daarom erg dankbaar dat ze tegenover de moordenaar Tristan (Alphen)het Tristanakkoord heeft gezet.